- The Explorer World - http://explorerworld.hu -

Dzsungelhangulat Párizsban

Posted By Nagy Nikoletta On 2011-12-29 @ 09:49 In Öko | No Comments

Igazi zöld kikapcsolódás a kicsit extrémebb szálláshelyek kedvelőinek: Párizstól húsz percre, egy erdő közepén apró házak állnak a fákon. A Tarzan-filmek hangulatát idéző öko-faházakat bárki kibérelheti pár napra.

Párizstól húszpercnyi autóútra a Keycamp utazási iroda különleges szálláshelyeket kínál a természetkedvelő utazóknak: egy gyönyörű park fáin négy-öt méteres magasságban környezetbarát faházakban tölthetik el idejüket.

[1]

A négy- és hatágyas házak egy tágas szobából állnak, amelyre egy fából készült csigalépcsőn lehet feljutni. Az ablakokból csodálatos kilátás nyílik a francia fővárosra és a környező erdőre. Minden házhoz tartozik egy hangulatos terasz is.

[2]

A belső térben sem áram, sem víz nincs, a tisztálkodási- és étkezési tevékenységeket a közelben felállított konyha- és fürdősátrakban tudják elvégezni az utazók. A faházak kizárólag környezetbarát anyagokból készültek.

Ezek a különleges párizsi szállások annyira népszerűvé váltak a közelmúltban, hogy a Keycamp 2012-re három új faház felállítását is tervezi.

További információ a Keycamp honlapján [3].

Fotók: Keycamp


Article printed from The Explorer World: http://explorerworld.hu

URL to article: http://explorerworld.hu/2011/12/29/dzsungelhangulat-parizsban/

URLs in this post:

[1] Image: http://explorerworld.hu/wp-content/uploads/2011/12/Névtelen2.jpg

[2] Image: http://explorerworld.hu/wp-content/uploads/2011/12/Névtelen3.jpg

[3] Keycamp honlapján: http://www.keycamp.co.uk

Copyright © 2011 The Explorer World. All rights reserved.