- The Explorer World - https://www.explorerworld.hu -

Fotópályázat a szélenergiáról

Posted By Nagy Nikoletta On 2012-01-21 @ 13:53 In Öko,Tech | No Comments

Az Európai Szélenergia Szövetség és a Globális Szélenergia Tanács fotópályázatot hirdet a június 15-i Szél Napja alkalmából. A téma természetesen a szélenergia, a győztes pedig értékes nyereményeket tudhat magáénak, a legjobb fotókból kiállítás készül Brüsszelben.

Június 15-e az egész világon a Szél Napja. Az Európai Szélenergia Szövetség és a Globális Szélenergia Tanács ennek alkalmából különleges fotópályázatot rendez: a téma a megújuló szélenergia.

[1]

A győztes elkölthet 1000 eurót az Amazonon, képe pedig részese lesz a Hard Rain Projekt című kiállításnak. Az első öt helyezett 250 eurós díjazásban részesül, valamint fotóikat Brüsszelben több helyen is kiállítják. A legjobb fotókat a „Recharge” megújuló energiával foglalkozó magazinban és az európai „Wind Directions” szélenergia-magazinban is publikálják.

[2]

„A szélenergia felhasználása mára több mint 80 országban jelen van” – nyilatkozta Lauha Fried, a Globális Szélenergia Tanács kommunikációs vezetője. –„Szeretnénk fotókat kapni a világ minden tájáról, biztatjuk a fotósokat, hogy minél több országból jelentkezzenek. Idén minden kontinensen külön győztest hirdetünk.”

A versenyről részleteket ide kattintva [3]olvashattok.


Article printed from The Explorer World: https://www.explorerworld.hu

URL to article: https://www.explorerworld.hu/2012/01/21/fotopalyazat-a-szelenergiarol/

URLs in this post:

[1] Image: http://explorerworld.hu/wp-content/uploads/2012/01/wind_farm.jpg

[2] Image: http://explorerworld.hu/wp-content/uploads/2012/01/wes5-tulipo-wind-turbine-5.jpg

[3] ide kattintva : http://www.globalwindday.org/wind-in-mind/

Copyright © 2011 The Explorer World. All rights reserved.