- The Explorer World - https://www.explorerworld.hu -

Újra Utazás kiállítás!

Posted By The Explorer On 2012-02-14 @ 11:24 In Éld át! | No Comments

Idén is megrendezik az ország kedvenc utazási vásárát, az Utazás kiállítást. A március 1-4-ig tartó fesztiválon Lengyelország lesz a díszvendég, hazai városaink közül Debrecen kap kiemelt figyelmet és megnyitja kapuit az Olimpiai Pavilon. Tarts velünk a 35. Utazás Kiállításra – mi is ott leszünk!

Az ország kedvenc utazási vására, az idén március 1-4. között megrendezett Utazás kiállítás igazi különlegességet kínál a látogatóknak.

A hagyományos turisztikai börze mellett megnyitja kapuit az Olimpiai Pavilon, ahol a Magyar Olimpiai Bizottságnak köszönhetően bemutatkozik közel harminc nyári olimpiai sportág és azok küzdőterei, amit a látogatók ki is próbálhatnak. Számos sporttörténeti kiállítást és Olimpiai Gyűjtő Találkozót is szerveznek. Olimpikonjaink közül ott lesz többek között Kovács István „KOKO”, Nagy Tímea, Kammerer Zoltán, Buzánszky Jenő, Pulai Imre és a sort még sokáig folytathatnánk.

[1]

Természetesen a The Explorer magazin is ott lesz a kiállításon – keress minket a 301/a pavilonnál!

Az Utazás kiállítás külföldi díszvendége ezúttal Lengyelország, míg a hazai városok közül Debrecen kap kiemelt figyelmet, a rendezvény kulturális díszvendége pedig az idén 110 éves halasi csipke. Egyidejű rendezvények: Budapest Boat Show, Karaván Szalon, PORT.hu Bringaexpo. Részleteket ide kattintva [2] olvashatsz.


Article printed from The Explorer World: https://www.explorerworld.hu

URL to article: https://www.explorerworld.hu/2012/02/14/ujra-utazas-kiallitas/

URLs in this post:

[1] Image: http://explorerworld.hu/wp-content/uploads/2012/02/102553.jpg

[2] ide kattintva: https://www.explorerworld.huwww.hungexpo.hu/utazas, www.facebook.com/utazaskiallitas

Copyright © 2011 The Explorer World. All rights reserved.