Ökoszállók a világ körül – Különleges világ az erdő mélyén

A rusztikus és a modern, a fa és a kő kap hangsúlyt a hazai Szent Orbán Erdei Wellness hotel kialakításában is. A természetes környezetbe teljesen illeszkedő két különböző stílusú épületeinek tervezésekor a cél a környezettudatosság mellett a vendégek számára a magas szintű szolgáltatások biztosítása volt Budapesttől mindössze 70 km-re, a Börzsöny szívében.

A Duna-Ipoly Nemzeti Park nem csak azért volt szerencsés választás, mert Magyarország egyik leggazdagabb élővilágú nemzeti parkja, hanem látnivalókban is bővelkedik. Tájegységei közül a Börzsöny mellett kiemelendő Szőnyi István rajongott Dunakanyara is.

Az Európában is kuriózumnak számító négycsillagos farönk hotel a kőépületszárnnyal a gondtalan, aktív pihenést teszi elérhetővé a beltéri és a szabadtéri, huszonöt méter hossszú, melegített úszó- és gyermekmedencéjével, két tenisz- és bowlingpályáival, valamint változatos wellness szolgáltatásaival, a természet szépségével összhangban. A túrázni, kerékpározni vágyókat különböző hosszúságú és nehézségű útvonalajánlásokkal látják el.

Szent Orbán Erdei Wellness Hotel - 2625 Kóspallag-Nyírtáspuszta

Képek: http://www.szentorban.hu/gallery/