Az űrlények úgy nézhetnek ki, mint a medúzák

Egy brit űrkutató szerint a földönkívüliek igenis léteznek – és úgy néznek ki, mint a tengereinkben lebegő medúzák. Dr. Maggie Alderin-Pocock már ki is dolgozta a lények biológiai és viselkedési sajátosságait.

Dr. Maggie Alderin-Pocock a látszat ellenére nem egy egyszerű „brit tudós”, hiszen az egyik legnagyobb európai űrkutatási vállalat, az Astrium egyik vezető kutatója – tudja, miről beszél. Úgy gondolja, hogy a közelmúltban felfedezett, csillagok körül keringő bolygók számából arra lehet következtetni, hogy legalább négy földönkívüli civilizáció létezik Tejútrendszerünkben – de olyan messze vannak, hogy valószínűleg soha nem fogunk találkozni velük.

„A Voyager 1 az 1970-es évek óta járja a földönkívülieknek szánt, különböző nyelveken rögzített üdvözlésekkel a galaxist” – nyilatkozta a kutatónő. –„A legközelebbi csillaghoz, a Proxima Centaurihoz is 76 000 év alatt érhetünk el.”

A kutatónő és az általa elképzelt UFO

Dr. Alderin-Pocock szerint a medúzaszerű földönkívüliek testének teljesen más a szerkezete, mint a földi élőlényeké. „A tudósok kizárólag szénalapú, víztől függő élőlényekben gondolkodnak” – magyarázza. –„Mi azonban sokkal izgalmasabb tájakra vándoroltunk: mi van akkor, ha nem szén-, hanem szilíciumalapú szervezetekről beszélünk? A szilícium rengeteg helyen megtalálható az univerzumban, és számos hasonlóságot mutat a szénnel.”

A kutatónő szerint a medúzaszerű földönkívüliek metánfelhőkön keresztül közlekednek, és kémiai tápanyagokat vesznek fel a szájukon keresztül. Ebből következik, hogy nem élnének meg a Föld oxigéndús környezetében, ahogy mi, emberek sem tudnánk alkalmazkodni az ő bolygójukhoz.

A következő videón a BBC ismeretterjesztő kisfilmjében a kutatónő beszél a Holddal kapcsolatos nézeteiről:

Forrás: The Telegraph

Kapcsolódó cikkek:
Furcsa felfedezések a Google Earth-ön
A boszniai piramisok
Földi fények