Téged is vár a 2013-as Put Foot Rally

A Put Foot Rally-n összefonódik a kaland, a versenyzés és a szórakozás. A 18 napos rally hét dél-afrikai országot, összesen 8000 kilométert ölel fel. Bárki nevezhet, és sem az autó típusa, sem az útvonal nem meghatározott: ami viszont garantált, az a felejthetetlen élmény.

A 2013-as Put Foot Rally a tegnapi naptól fogadja a jelentkezőket a jövő év június 18-tól július 5-ig tartó rendezvényre. A kalandot és szórakozást egyesítő esemény tulajdonképpen egy 8000 kilométeres, 18 napos rally Dél-Afrikán keresztül. Különlegessége, hogy nem csupán verseny; egyben mozgó fesztiválnak is nevezhető, mely korántsem mindennapi környezetben zajlik.

Tipp: Hódítsd meg a Kilimandzsárót – biciklin!

Bármilyen autóval lehet nevezni, s az útvonalat sem határozták meg előre, azonban a résztvevőknek jelentkezniük kell a különböző ellenőrzési pontokon: a Dél-afrikai Köztársaságban, Namíbiában, Zambiában, Malawiban és Mozambikban. Hogy ki milyen módon jut el a megadott helyszínekre, teljes mértékben a nevezőkre van bízva. Az esemény hivatalos honlapján tegnaptól lehet jelentkezni, s a korábbi tapasztalatokat nézve igen hamar betelnek a helyek.

Tipp: UltrArabia – egy emberpróbáló kaland

A szervezők nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy bárki számára lehetővé tegyék az afrikai kalandozást – megfizethető, elérhető, szórakoztató és biztonságos módon. A rally elsősorban azok számára jelenthet igazi élményt, akik szenvedélyes felfedezőknek vallják magukat, s nem rettennek meg, ha egy oroszlánfalka közelében fogy ki a benzin az autóból, vagy éppen egy elefántcsorda mellett elhaladva kapnak defektet.

Ha szeretnél kóstolót kapni a különleges esemény hangulatából, nézd meg a videót a 2012-es Put Foot Rally-ról!

Forrás: The Adventure Blog
Képek: putfootrally.com