- The Explorer World - http://explorerworld.hu -

Tervezz a természetért!

Posted By The Explorer On 2012-12-08 @ 11:05 In Öko | No Comments

A WWF és a Threadless közös tervezői pályázatot hirdet, amelyen bárki kiélheti kreativitását egy jó ügy érdekében. A legjobb terv gazdája értékes jutalmat kap, arról nem is beszélve, hogy munkáját viszont láthatja a Threadless neves dizájnereinek alkotásai között pólókon, bögréken és táskákon megörökítve. A nyertes alkotással ellátott pólók árának 25 %-a pedig a WWF-hez kerül, ezzel támogatva a szervezet természetvédelmi munkáját.

A Threadless [1] online közösség kiemelkedően tehetséges fiatal urban tervezők gyűjtőhelye, akik elgondolkodtató, vicces, olykor sokkoló, de minden esetben kreatív munkáikkal teszik érdekesebbé az egyébként egyszerűnek tűnő póló – farmer ruhakombinációkat. Ezek az egyedi tervezésű felsők kifejezik viselőjük egyéniségét, és most már azok is bátran viselhetik majd őket, akik a természetvédelem fontosságára szeretnék felhívni a figyelmet.

Tipp: Zöld macska [2]

A WWF és a Threadless ugyanis összefogott és egy kreatív pályázat keretében keresik a 2013-as év új dizájnját, amelynek mottója: Megóvni bolygónk élővilágát! Ebben a témakörben engedheti szabadjára fantáziáját a vállalkozó kedvű tervező, aki nem kell, hogy képzett művész legyen, hiszen már számtalan példát láttunk arra, hogy zseniális alkotások születnek az adott területen tapasztalatlan tehetségek keze nyomán. A győztes jutalma azonban nem csak a dicsőség lesz, hiszen a fődíj 1000 dollár, ezen felül pedig a tudat, hogy Ő is hozzájárul Földünk megmentéséhez.

„Alig várjuk már, hogy beérkezzenek az első pályaművek. Számunkra ez legalább akkora izgalom, mint a nevező művészeknek. Remek érzés belegondolni, hogy a következő évben a Threadless eddig is elképesztően színes dizájnjai között ott lesznek azok is, amelyeket a természeti értékeink védelme ihletett, és kifejezi mennyire fontos bolygónk élőhelyeinek megóvása.” – mondta el a pályázatról Oscar Soria, a WWF nemzetközi kommunikációs igazgatója.

Tipp: Eljött a cselekvés ideje – WWF [3]

„Számunkra megtiszteltetés egy olyan nagy múltú szervezettel együtt dolgozni, mint a WWF. Biztos vagyok benne, hogy a dizájner világot meg fogja mozgatni ez a pályázat, és néhány héten belül elképesztő alkotások érkeznek majd, amelyekből még nekünk is nehezünkre esik majd választani.” – tette hozzá Christian Picciolini, a Threadless közösségi koordinátora.

A pályaműveket 2012. december 19-ig lehet leadni a Threadless weboldalán. A részleteket ide kattintva [4] találhatod!


Article printed from The Explorer World: http://explorerworld.hu

URL to article: http://explorerworld.hu/2012/12/08/tervezz-a-termeszetert/

URLs in this post:

[1] Threadless: http://beta.threadless.com/

[2] Zöld macska: http://explorerworld.hu/2012/10/18/zold-macska/

[3] Eljött a cselekvés ideje – WWF: http://explorerworld.hu/2012/07/23/eljott-a-cselekves-ideje-wwf/

[4] ide kattintva: http://beta.threadless.com/wwf/

Copyright © 2011 The Explorer World. All rights reserved.