- The Explorer World - https://www.explorerworld.hu -

Nassfeld, tele meglepetésekkel

Posted By The Explorer On 2013-01-09 @ 16:30 In Ismerd meg! | No Comments

Nassfeld tele van meglepetésekkel. Például amíg felér az ember Karintia legnagyobb síterepének a tetejére, máris egy gyorstalpaló nyelvtanfolyamon vehet részt a sífelvonóban, ahol a legfontosabb karintiai kifejezéseket sajátíthatja el.

Vagy megemlíthetjük az ingyenes expressz síszervízt is, vagy akár a chill out zónák nyugágyait, ahonnan a csodálatos hegyi panorámát élvezhetjük – még több meglepétesre vágyik? A „Nice Surprise” szolgáltatások további meglepetéseket is kínálnak: gyerekeknek ingyenes síelés, ingyenes sítároló használat, egy a kötélpályán megrendezésre kerülő vacsora illetve sok más móka és öröm a kellemes havas tájon.

[1]

A Weissensee mellett, a sípályától távolabb is számos téli örömben lehet része a régió vendégeinek. Európa legnagyobb természetes jégpályájánál mind a gyorskorcsolyázók, mind a sífutók megtalálják a számításukat; a jéggolf rajongói pedig kedvükre bűvölhetik a labdákat a jégen és a hóban. Az idilli Lesachtal, ahol szinte megáll az idő, a túrasízőket, a snowboardosokat és a hótalpas túrázókat csábítja; de a nyugodt, mesébe illő táj a kirándulók körében is igen népszerű.

Nassfeld, Karintia legnagyobb síterepe, változatos sípályákkal, lenyűgöző kilátással, hóbiztossággal és modern infrastruktúrával várja látogatóit. A régió kiváló adottságai mellett a sokféle szolgáltatás még kellemesebbé teszi a síelést. A „Nice Suprise“ szolgáltatások keretén belül idén két igényesen berendezett pihenőterasszal szeretnénk a vendégeinket elkápráztatni, ahol teljes kényelemben élvezhetik a fantasztikus panorámát.

A „Nassfeld Kino” –nál a lenyűgöző látványt most az otthonmaradt barátokkal is meg lehet osztani egyetlen kattintással, a hegyek között is elérhető vezeték nélküli internetnek köszönhetően. Az ott felállított hatalmas képkeret pedig segít, hogy a lehető legjobban beállított képek születhessenek.

Nassfeld vendégei az Alpok leggyorsabb nyelvtanfolyamán vehetnek részt: a Millennium Express sífelvonó utasai a felvonó kabinjaiban egy karintiai gyorstalpaló nyelvtanfolyamon vehetnek részt, hogy nyelvileg is jobban kiismerjék magukat a hüttékben és a sípályákon. A résztvevők olyan kifejezéseket sajátíthatnak el, mint a „Pfiateich“ (karintiai köszöntés), „Jagatee“ (forró rumos tea) vagy „Kasnudeln“ (jellegzetes karintiai étel, túróval töltött tészta). Amikor a villámtanfolyam elvégzése után a hegytetőn kilépnek a kabinból, egy oklevelet vehetnek át, hátulján a 10 legfontosabb karintiai síkifejezéssel.

A (részben ingyenes vagy csupán 7 euróért igénybe vehető) expressz síszervíz és az ingyenes sítároló mellett a gyermekeknek csak 1 euró/nap, felnőtteknek pedig nagyon kedvező 10 euró/nap áron biztosítunk sífelszerelés bérlést. További „Nice Surprise“ szolgáltatások: a Skimovie, ahol szimulált versenykörülmények között gyorsulhatunk az erre kijelölt pályaszakaszon.

[2]

A vendégek részt vehetnek a BMW XDrive-Kupán, ahol úgynevezett „Badge“-ek kerülnek elektronikusan jóváírásra. „Badge”-eket gyűjthet a napi síelésének szintkülönbsége alapján, a SkiMovie versenypályán vagy a sebességmérő szakaszokon. A szezon végén lehetőségük nyílik megnyerni egy BMW X1-es autót és egy BMW Ice Fascination Training-et valamint havonta egy pár síléc is kisorsolásra kerül!


Article printed from The Explorer World: https://www.explorerworld.hu

URL to article: https://www.explorerworld.hu/2013/01/09/nassfeld-tele-meglepetesekkel/

URLs in this post:

[1] Image: http://explorerworld.hu/wp-content/uploads/2013/01/DSCN8301.jpg

[2] Image: http://www.nassfeld.at/hu

Copyright © 2011 The Explorer World. All rights reserved.