Kezdődik a II. Afrika Expo és Vásár!

2013. február 14-17 között, a FEHOVA kiállítás keretében, a Hungexpo A Pavilon 102-es standján megismerkedhet az Afrika Expo és Vásár 12 afrikai ország képviseletében érkező 25 kiállítójával: nagykövetségekkel, cégekkel, civil szervezetekkel, árusokkal.

Egy helyen tájékozódhat többek között Angoláról, Burkina Fasóról, Etiópiáról, Kenyáról, Kongóról, Namíbiáról és Szudánról.

Beszélhet olyan magyar cégekkel, akik Afrikában is boldogulnak, továbbá utazási lehetőségekről, humanitárius és fejlesztési projektekről és önkéntes programokról is felvilágosítást kaphat. A Lalibela Étterem afrikai ételeket, a Fair Trade kávézó kávékülönlegességeket kínál. Az expón afrikai textilekből varrt ruházati cikkeket, burkina fasoi sheavaj termékeket, ékszereket, könyveket, kongói raffia szőtteseket is vásárolhat. Az Afrikai Civil Szervezetek standján játszóház várja a gyerekeket, az expo ’Teranga’ közösségi terén és a FEHOVA nagyszínpadán zenés- táncos műsorok és képvetítéssel kísért előadások gazdagítják a programot. Fellép többek között az Afrobreakz, Valencia James és Abdoul Aziz, az afrikai hangulatról Dj Azou gondoskodik. Az érdeklődők a rendezvény közismert támogatóival, Kembe Sorellel szombaton, Jaksity Katával vasárnap délután találkozhatnak.

A rendezvény ünnepélyes megnyitójára február 14-én 13:00-13:30 között, majd az azt követő szakmai konferenciára 14:00-17:00 kerül sor. A konferencián való részvétel regisztrációhoz kötött. Részvételi szándékát, kérjük február 12 estig az info@afrikaexpo.hu e-mail címen jelezze.

Nyitva tartás: február 14-16, 09:00-18:00; február 17, 09:00-17:00

Részletekért kattintsatok ide!