- The Explorer World - https://www.explorerworld.hu -

Megtalálni Guapót

Posted By Nagy Nikoletta On 2013-02-24 @ 09:39 In Adventure | No Comments

Három filmkészítő titokzatos expedícióra indul: Mexikótól Ausztráliáig akarnak végighajózni, méghozzá azért, hogy dokumentumfilmet készítsenek egy vérbeli kalandorról, Guapóról.

A tervek kissé szedett-vedettek, semmiféle konkrét útvonal vagy ütemterv nincs – és tulajdonképpen ez a “Finding Guapo”, azaz a Megtalálni Guapót expedíció igazi pikantériája. A KRAKEN cég három filmese azért száll hajóra kameráival, hogy Guapo mellett az igazi kalandra is ráleljenek.

Guapo, az expedíció negyedik tagja búvár- és ejtőernyős oktató, hegymászó. New Yorktól Új-Kaledóniáig hajózott egyedül három évvel ezelőtt, ahol végül le is telepedett (Új-Kaledónia egy kis sziget a Csendes-óceánon).

A filmesek úgy döntöttek, hogy szeretnének egy dokumentumfilmet készíteni a kalandjairól, ezért felkérték, hogy tartson velük a vitorlázó expedíción – olvasható a The Adventure Blogon [1]. A jelenlegi terv az, hogy Mexikótól Ausztráliáig mennek, de semmi sincs kőbe vésve, és lehet, hogy teljesen más helyen kötnek ki végül.

Ha szeretnéd támogatni ezt a szabad szellemű kalandot, akkor kattints ide! [2]


Article printed from The Explorer World: https://www.explorerworld.hu

URL to article: https://www.explorerworld.hu/2013/02/24/megtalalni-guapot/

URLs in this post:

[1] The Adventure Blogon: http://theadventureblog.blogspot.hu/2013/02/filmmaker-set-to-sail-pacific-in-search.html

[2] Ha szeretnéd támogatni ezt a szabad szellemű kalandot, akkor kattints ide!: http://www.indiegogo.com/projects/finding-guapo

Copyright © 2011 The Explorer World. All rights reserved.