A National Geographic keresi 2013 legizgalmasabb expedícióit!

A National Geographic Channel most készülő műsorához kutatja az idei év legizgalmasabb expedícióit – ha úgy érzed, különleges kalandra készülsz, jelentkezz!

Mi kell ahhoz, hogy valaki szerepelhessen a National Geographic Channel legújabb dokumentumfilm-sorozatában? Semmi más, mint egy izgalmas kaland – legalábbis a tudományos ismeretterjesztő csatorna felhívása azoknak szól, akik idén különleges, különösen izgalmas expedícióra indulnak.

Tipp: Extrém Hideg Expedíció

A sorozatot már most forgatják, de a meglévő anyagok mellé folyamatosan keresnek újabb különlegességeket – olvasható a The Adventure Blogon. A széria minden egyes része új expedíciót, új kalandort és új tájakat mutat majd be, így ha olyan helyre készülsz, ahova nem sokan járnak, ne habozz, jelentkezz!

Tipp: Futva a Kilimandzsárón

A csatorna által megfogalmazott ideális expedíció izgalmas, veszélyes kalandot és valamiféle érdekes tudományos eszközt vagy célt is magában foglal. Ahhoz, hogy jelentkezhess a sorozatba, csupán e-mailt kell írnod az NGExpedition@gmail.com címre, és leírni, ki vagy, hova készülsz, és hogy hol tartasz az expedíció szervezésében. Fontos, hogy csatolj képet vagy videót a szöveghez, különben nem bírálják el a pályázatot.