A Napapijri megérkezett Magyarországra!

Mi is az a Napapijri? Sokan bátortalanul próbálgatják kiejteni, beazonosítani a márkanevet, pedig az a hozzánk nyelvileg oly közel álló finn nyelvből ered, így fonetikusan ejtendő, a jelentése pedig Sarkkör.

És hogy miért pont a Sarkkörről kapta a nevét? A márka olasz megálmodója – egy hölgy egyéb iránt – az őt inspiráló világhírű felfedezők és sarkkutatók (Amundsen, Shackleton, Scott és társaik) előtt tisztelgett vele.
A Napapijri első magyarországi üzlete tavaly szeptemberben nyitott meg a MOM Parkban, de eddig sem volt ismeretlen a kiemelkedő minőségű sportos ruházat rajongói számára, hiszen az európai divat fellegváraiban: Párizsban, Milánóban, Moszkvában vagy Londonban; exkluzív tengerparti üdülőhelyeken, mint Anacapri, Cannes vagy Portoroz; és népszerű síterepeken, mint Garmisch-Partenkirchen és Cortina d’Ampezzo, már találkozhattak a márkával.A tervezők egyedülálló minőségű alapanyagokból, a legfrissebb trendeknek megfelelően alkotják meg a kollekciókat. Céljuk a mindennapi praktikumra törekvés a márka védjegyévé vált egyedi kidolgozás mellett. A Napapijri ruhákon ugyanis mindig van egy különleges részlet: egy gyönyörű cipzár, egy feltűnő öltés, szellemes minta vagy logo a hajtókán, egyedi gombok… Egy-egy apró finomság, amit csak a figyelmes szemlélő vesz észre, de ő biztosan értékelni fogja. Egyedi stílusú darabjaikat minden szezonban az utazás, a kalandvágy, a felfedezés nagyszerűsége ihleti. Nincs ez másként idén nyáron sem, ezt a kollekciót a sivatagi táj színei és erős kontrasztjai ihlették. Meseszép tájakon, az Egyesült Arab Emirátusokban készültek a reklámfotók, jól tükrözve a márka kalandra csábító imidzsét.
Ezek után mit mondhatnánk? Kalandra fel!