Rekord mennyiségű pályamű érkezett az UNICEF rajzpályázatra

A karácsony témakörében készített legjobb tizenöt művet december 8-án árverezi el a Campona bevásárlóközpont egy koncertekkel fűszerezett esemény keretében.

Lezárult a Campona bevásárlóközpont és az UNICEF közösen meghirdetett „Neked milyen az igazi karácsony?” című rajzpályázata, amelyre november végéig küldhették be műveiket az iskolások. Összesen ezer pályázat érkezett, az UNICEF-et szimbolizáló kék csillag pedig mindegyiken szerepel. A zsűri – D. Tóth Kriszta, Vastag Tamás, Kocsis Tibor és Fluor Tomi – hosszas mérlegelés után választotta ki a legjobb tizenöt művet, amelyek beküldői ingyenes belépőt kapnak a Csodák Palotájába vagy a Campona Játszóházba. További nyolcvanöt alkotás készítője pedig Campona UNICEF ajándékcsomagot kap. A legjobb tizenöt rajzot egy nagyszabású rendezvény keretében árverezi el a Campona december 8-án, melynek háziasszonya D. Tóth Kriszta lesz, a licitálás után pedig Fluor Tomi, Kocsis Tibor és Vastag Tamás ad koncertet. A zsűri tagjai személyes tárgyaik felajánlásával is segítik az adománygyűjtést: D. Tóth Kriszta és Lola kislánya egyedi díszítésű üvegbögrével és egy dedikált gyerekpólóval gazdagítja az eseményt. Fluor Tomi a klipjeiből híres MEDVEEEE-jére, Kocsis Tibor egyik fellépésén viselt ingére és Vastag Tamás első színházi premierje alkalmából kapott pólójára is lehet majd licitálni.

1

A legjobb tizenöt rajzot már most is meg lehet tekinteni a Camponában, és előzetesen is lehet rájuk ajánlatot tenni. A kiválasztott legszebb száz rajzra a Campona Facebook oldalán is lehet szavazni, ahol a legtöbb „like”-ot kapott mű készítője közönségdíjban részesül.

A rajzok elárverezéséből befolyt összegen kívül a vásárlók is segíthetik az UNICEF Magyar Bizottságát, ugyanis december 23-ig minden nyolcezer forint feletti regisztrált vásárlás után a bevásárlóközpont pénzadománnyal támogatja a szervezetet. A vásárlók egy harminc perces ingyenes belépőt kapnak a játszóházba, és részt vesznek a nyereményjátékban, amelynek keretében több értékes ajándékot sorsolnak ki december 23-án. A főnyeremények között található egy okostelefon és egy táblagép is, továbbá Csodák Palotája, Régió Játék, Zoodoom és Douglas ajándékcsomagok. Akik ezen felül további adománnyal támogathatják az UNICEF-et, a szervezetet szimbolizáló kék karácsonyfadíszt kapnak ajándékba, amelyet fel is akaszthatnak a bevásárlóközpont UNICEF karácsonyfájára.