Több, mint 400 faj a Tropicáriumban!

Az elmúlt hónapokban számos különleges szaporulattal gyarapodott a Tropicárium, mint a szenes teknős bébi, az amerikai tüskés rája, illetve a csíkos tűhalak és persze a Liszt-majom ikrekről sem szabad megfeledkeznünk!

Jó néhány új kifutó is épült, többek között a törpe kajmánnak,  a közönséges és a törpe selyemmajmoknak is. Új fajok is érkeztek, például a rózsás turákok, az óriássügér, vagy a horn-foki cápa. Hamarosan további felújítások zajlanak majd a cápás állatkertben, rövidesen elkezdődik a kaméleonok terráriumának építése.  Persze továbbra is várják a látogatókat a hatalmas cápák, a lusta aligátorok, a simogatható ráják és a többi színpompás, egzotikus álla

hornfokicapa

A Tropicárium további népszerű és izgalmas programjai a c csütörtökönként 15 órakor zajló cápaetetés; vagy az iskoláskorú gyermekeknek különleges hangulatú születésnapi parti rendezése; a búvárengedéllyel rendelkezőknek lehetősége van –előzetes egyeztetés után- a cápák közé merülni és ne feledkezzünk meg az örökbefogadási akcióról sem, aminek a keretén belül az évente megrendezésre kerülő nyílt napon meglátogathatják a nevelőszülők a kis kedvencüket. Csodák Világa program keretében pedig egész napos élményprogram várja a vidéki és budapesti iskolásokat.

www.tropicarium.hu