Explorer bemutatóterem

Louise Nicholson: London

Louise Nicholson: London

A National Geographic Society sokat próbált utazói, szakavatott világcsavargói folyton-folyvást járják glóbuszunk pazar tájait, érdekes országait. De nem csak a díszleteket bámulják meg – a kulisszák mögé, a nemzetek, népek, kultúrák titkaiba is örömest bepillantanak. Vérbeli felfedezőként összegyűjtött tapasztalataikat, bölcs tanácsaikat osztják meg az utazni vágyó olvasóval a National Geographic Traveler sorozatának köteteiben.

Az utazás megtervezése: London átfogó áttekintése segítséget nyújt ahhoz, hogy utazásunkat a rendelkezésre álló időhöz igazítsuk és az igényeinkre szabjuk.

Kalandra fel!: Különleges és testközeli élmények, többek között ötórai tea egy elegáns szállodában, hajókázás a Temzén, betekintés a Parlament egyik ülésébe és sok egyéb érdekesség.

Bennfentes tippek: A National Geographic fotósainak, íróinak, felfedezőinek, helyi szakértőinek kincset érő tanácsai, kedvenc helyei és még sok minden más.

Séták: Az adott terület színkódolt térképeivel, többek között séta Westminster fontos épületeihez, a történelmi Cityben és South Kensington nagyszerű múzeumaiban.

Ne hagyjuk ki!: Minden fejezetben megtalálható listák, melyek az ajánlott helyeket és tevékenységeket részletesen bemutató leírásokat jelzik.

Fényképek, illusztrációk, térképek: Gazdagon illusztrált segédlet az úti célok kiválasztásához, a tájékozódáshoz, a tartalmas és szórakoztató időtöltéshez.

london

2014.03.06.