- The Explorer World - https://www.explorerworld.hu -

Bubi, a budapesti közbringarendszer

Posted By Béki Virág On 2014-05-27 @ 00:00 In Éld át! | No Comments

A Mol Bubi közbringarendszer egy új, környezetbarát közlekedési lehetőség a fővárosban, melynek keretén belül mintegy 76 gyűjtőállomás 1.100 kerékpárja várja, hogy környezetünket kímélve, két keréken hódítsuk meg Budapest forgatagát.  

A kerékpárok már elfoglalták helyüket a különböző dokkoló állomásokon, várva a tekerni vágyó utazókat. Ha elindul a közbicikli-program, személyes regisztráció vagy egyszeri díjfizetés után vehetjük igénybe a bringákat a nap 24 órájában, s akár éves és féléves bérleteket is válthatunk.

Az igénybevétel minden felhasználó számára fél óráig ingyenes lesz, azonban onnantól kezdve a díjak meredeken emelkednek majd, a bejáratottsággal és az érdeklődök körének bővülésével azonban idővel árcsökkenés is elképzelhető, nem is beszélve arról, hogy más közlekedési eszközökkel ellentétben nem terheli a környezetet káros anyagok kibocsátásával. A Bubi lehetőséget kínál a rövidebb utazásra, a sűrűn elhelyezett gyűjtőállomásokon ugyanis bárhol letehetjük őket, mások pedig már fel is pattanhatnak rájuk.

 bubi2 [1]

 


Article printed from The Explorer World: https://www.explorerworld.hu

URL to article: https://www.explorerworld.hu/2014/05/27/bubi-a-budapesti-kozbringarendszer/

URLs in this post:

[1] Image: http://explorerworld.hu/wp-content/uploads/2014/05/bubi2.jpg

Copyright © 2011 The Explorer World. All rights reserved.