- The Explorer World - https://www.explorerworld.hu -

Celebek a Kilimandzsárón

Posted By Nagy Nikoletta On 2013-01-15 @ 07:59 In Expedíció | No Comments

A Summit On The Summit II. expedíció keretében hírességek mászták meg Afrika legnagyobb hegyét, amellyel a tiszta ivóvíz fontosságára hívták fel a figyelmet. A csapat minden tagja elérte a csúcsot.

Három évvel ezelőtt, a Summit On The Summit expedícióval sikeresen hívta fel a figyelmet az ivóvíz fontosságára egy csapat fiatal, akik olyan hírességek támogatását is elnyerték, mint Jessica Biel, Emile Hirsch vagy Jimmy Chin.

Tipp: A Nagy Afrikai Expedíció második fázisa elkezdődik [1]

Most, csakúgy, mint az előző alkalommal, a zenész Kenna kezdeményezésére indult el az expedíció, olyan hírességeket is érintve, mint a két színész, Justin Chatwin (Szégyentelenek) és Beau Garrett (Tron: Örökség), valamint az énekes Mark Foster (Foster The People). Az összes résztvevő nevét ide kattintva olvashatod el [2].

A csapat a Marangu útvonalat követte, és sikeresen felért Afrika legmagasabb hegyének csúcsára – olvasható a The Adventure Blog portálon [3].


Article printed from The Explorer World: https://www.explorerworld.hu

URL to article: https://www.explorerworld.hu/2013/01/15/celebek-a-kilimandzsaron/

URLs in this post:

[1] A Nagy Afrikai Expedíció második fázisa elkezdődik: http://explorerworld.hu/2013/01/09/a-nagy-afrikai-expedicio-masodik-fazisa-elkezdodik/

[2] ide kattintva olvashatod el: http://www.summitonthesummit.com/climbers#summit-2

[3] The Adventure Blog portálon: http://theadventureblog.blogspot.hu/2013/01/celebs-find-success-on-kilimanjaro-climb.html

Copyright © 2011 The Explorer World. All rights reserved.